Rólam

Kelemen Éva vagyok, copywriter, korábban újságíró. A popzene a szenvedélyem, különös tekintettel a nyolcvanas-kilencvenes évekre. A Thrillert bakeliten hallottam először 5 évesen, a szüleim lemezjátszóján. Ott dőlt el minden.

Hiányzik az az idő, amikor az MTV még korszakalkotó klipeket, és nem kiábrándító trash realityt játszott. (Az emtívi, nem az emtévé. Bár a Zenebutiknak is megvolt a maga bája.) Rajongok a nyolcvanas évekért a flitterekkel, bundesligahajakkal és szintikkel együtt, és ezt cseppet sem tartom cikinek.

Miért éppen Music & Me?

A blog nevét egy Michael Jackson-dal ihlette, ami az azonos című 1973-as albumán jelent meg. (Mellesleg Nate Doggnak is van egy remek kis dala ezzel a címmel.) A zene és én, a zene és te: ennél bensőségesebb kapcsolat nem nagyon létezik.

A guilty pleasure szerintem nem bűn, sőt.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy szégyelljük, amit hallgatunk. Épp ezért érdekes emberekkel beszélgetek arról, milyen zenék társaságában élik az életüket: ez sokszor többet elmond róluk, mintha ezredszer is ugyanazokra a kérdésekre válaszolnának. A Music & Me róluk is mesél, és mindarról, amitől izgalmas a poptörténet. Szerintem.

Ha kérdésed van, vagy szeretnél velem együttműködni, írj nekem üzenetet vagy e-mailt!

facebook.com/musicandme.hu

evia@musicandme.hu